padayatra-slovenija-eko-karavana

Izlet v Bohinj in na Bled! (11.dan)

Danes smo s Padajatro izvedli izlet v Bohinj in na Bled.To sta zelo turistična kraja, ki ju obišče veliko gostov iz celega sveta, da bi se naužili čudovite narave, ki ju ponuja njuna okolica.

Mi smo seveda to priložnost izkoristili tudi za deljenje duhovnega izročila z drugimi ljudmi. Duhovna glasba-kirtan je bhakte zopet navdala z veliko entuziazma in tako smo vsi veselo plesali in peli.Ko so nas ljudje opazovali v takem razpoloženju je mnoge izmed njih zanimalo zakaj smo tako veseli.Dandanes je vedno več ljudi, ki iščejo duhovno resnico in mi smo jim bili pripravljeni brez zadržkov razložiti nauke naših duhovnih učiteljev.Spet smo bili lahko priča temu, kako duhovni zvok omehča še tako “trda” srca in jih v trenutku pripravi do tega, da naredijo korak naprej v svojem samospoznavanju.

Intervju z Prahladom iz Anglije (P)
AR: Kaj ti je najbolj všeč na Padajatri?
P: Najbolj obožujem bhakte, saj so vedno veseli, se smejijo in so ustrežljivi.
AR: Je to tvoja prva Padajatra?
P: To je moja druga Padajatra, prišel sem že lani v Slovenijo.
AR: Torej si lani dobil tu veliko prijateljev?
P: Ja in zato sem prišel spet nazaj, saj sem pogrešal Slovenske bhakte.
AR: Lahko z nami podeliš kakšno izkušnjo iz Padajatre?
P: Moja izkušnje je, da ko pridem v Padajatro in opravljam tu kakšno zadolžitev skupaj z bhaktami se počutim fantastično. Dejansko vidiš, da ti sreča ne uide dokler delaš službo v zavesti Krišne skupaj s svojimi prijatelji.
AR: Kaj pa je tvoja zadolžitev?
P: Režemo zelenjavo, kdaj tudi ob 5:00 zjutraj. Spet drugič čistimo tempeljsko dvorano ali pomivamo posodo..kakrkoli nam pač naročijo. Ni važno kako naporna je tvoja služba, dokler imaš okoli sebe prave ljudi je vse zabavno in radostno!